Yurtdışında reklam nasıl verilir?

Eğer bir ürününüz var ve bunu yurtdışında satmak istiyorsanız, yurtdışında reklam nasıl verilir konusunda bilgi sahibi olmanız gerekir. Bunun çeşitli yöntemleri vardır, bu yazımızda sizin için özetledik.

1. Yöntem: Yurtdışında bir reklam ajansı ile çalışmak:

Reklam vereceğiniz ülkedeki ajanslara ulaşmak bu konuda size avantaj sağlayacaktır. Fakat burada aklınızda tutmanız gereken en önemli nokta: bu ajanslardan güvenilir olanlarını tespit etmeniz. Eğer iyi iş yapmayan bir firma ile çalışırsanız ciddi problem yaşarsınız. Birebir olarak özellikle Ortadoğu, Orta asya ve bazı Avrupa ülkelerinde (Yunanistan, Sırbistan, Fransa ve İspanya) karşılaştığımız bir durum olduğu için maliyetlerinizin ciddi artacağını söyleyebilirim. Yurtdışındaki ajanslara da ödemeyi asla peşin olarak yapmayın ve somut sonuçlar üzerinden anlaşın. Aksi takdirde size iş sonucu anlamında getirisi olmayacaktır.

2. Yöntem: Yurtdışında reklam hizmeti veren ajanslar ile çalışmak:

Yurtiçinde çalışan bir ajans ile reklamlarınızı yapmaya karar veriyorsanız bu durumda maliyet açısından daha avantajlı olacaksınız. Çünkü en nihayetinde yurtdışında döviz bazlı ücretlendirmeler olduğu için bunun da size ciddi maliyeti olacaktır.
Ek olarak reklamlarınızı daha sıkı kontrol edip, daha sık şekilde değiştirebilirsiniz. Olumlu sonucu yakalayana kadar bunu yapabilirsiniz.

Ads4tr firması olarak 2015 yılından beri sadece yurtdışı özelinde reklam yapan Türkiye’deki tek reklam firmasıyız. İngilizce, Arapça, Almanca , Fransızca, Azeri lehçesinde ve Rusça konuşan ekibimizle reklamlarınızı en doğru şekilde özelleştirebiliriz.

Fakat iyi haberimiz var, bu reklamlar isterseniz farklı reklam platformlarını öğrenerek kendiniz de yapabilirsiniz. Ads4tr firması olarak size bu konuda da eğitimlerimizle yardımcı olabiliriz.

Bize hemen 0212 239 91 81 ‘den ulaşıp detaylı bilgi alabilirsiniz.

Umarım yazımız size faydalı olmuştur.
iyi günler dileriz.

Please follow and like us:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir