Hakkımızda & İletişim

ADS4TR
Ads4TR, ulusal ve uluslararası pazarlama ve satış faaliyetleri üzerine 2015 yılında kurulmuştur. Türkiye’deki ve MENA bölgesindeki şirketlerin pazarlama ve satış faaliyetlerini desteklemektedir. İstanbul, Azerbaycan, Suudi Arabistan’daki uzman kadrosu ile lokal uzmanlığını kullanmaktadır. Ads4TR, gayrimenkul, perakende giyim, perakende tüketim malları, FMCG, havayolu, araba kiralama, misafirperverlik, finansal hizmetler, tıbbi bakım endüstrileri için geniş bir yelpazede yüksek hedefli ve performans gösteren reklam kanallarına sahiptir. 2018 yılında Yusuf Şire Ads4tr firmasının yönetici ortağı olarak Ads4tr ailesine katılmıştır. 2018 yılında İstanbul’dan sonra Riyad’da da ilk ofisini açmışlardır. Şu ana kadar Türkiye ve bölge ülkelerinde 100’ün üzerinde firmanın tanıtım çalışmalarına destek olmuşlardır.

EMOBİLE VE MEDİAP
Emobile ve Mediap, Ads4TR’nin ana şirketi olup, MENA Bölgesi’nde reklam ve yayıncılık sektöründe faaliyet göstermektedir. Mediap, 2003 yılında kurulmuş ve ulusal reklam faaliyetleri konusunda şirketleri desteklemektedir. E-mobile, 2013 yılında kurulmuştur. E-mobile, mobil pazarlama sağlayarak, iş ortaklarının işlerine önemli ölçüde katkıda bulunan içerik, ürün ve hizmet sağlayıcısı haline gelmiştir. E-mobile telemarketing, dijital reklam, toplu telekom ürün satışları, ve ayrıca websitesi geliştirme konularında uzmanlaşmıştır.

NEDEN ADS4TR ?
Ads4TR, uluslararası destinasyonlara yönelik çalışan ilk hedefli pazarlama şirketidir. Her yıl düzenli yaptığımız müşteri geri bildirim ve memnuniyet anketleri sonucunda müşterilerimizin 95%’i yapılan çalışmalardan memnun kalmaktadırlar. Ads4tr ailesi olarak müşterilerimizin memnuniyeti bizim birinci önceliğimizdir. Bunun için sürekli müşterilerimizde birlikte kazanabileceğimiz iş modellerine odaklanmaktayız. Müşterimizin iş sonuçlarına olumlu katkımızı gerçekleştirmek için karlılığımızı sıfıra indirmeyi bile göze almaktayız. Bizim ana mottomuz; “müşteri kazanırsa, biz de kazanırız” olduğu için müşterilerin kazandığı çalışmaları yapmayı amaç edindik. Bu yüzden bazen yüzünüze karşı gerçekleri tüm açıklığı ile söyleyip hayallerinizi yıkabiliriz, ama inanın amacımız sizin boşa yatırım yapmamanız. Şirketimizin yönetim kadrosu toplamda 30 yıl ve üstü senedir pazarlama alanında çalışmaktadır. Bu yüzden başka ajanslara danışmadan önce bize danışmanızı tavsiye ederiz. .

İLETİŞİM
Ads4TR
Sanayi Mh.
Hümeyra Sk
No:10, 34400 Kağıthane/İstanbul

Yasin ATALAY : +90 533 210 3045

SİZİ ARAYALIM