Yurtdışında satış organizasyonu düşük maliyete nasıl kurulur

Yurtdışına açılmak ve satış ekibi kurup yeni ülkelerden gelir elde etmek istiyorsanız Ads4tr olarak bu konuda size destek olabiliriz. Normal şartlarda başka bir ülkeye gidip ofis açmak, çalışan çalıştırmak sizin için ciddi maliyetli olacaktır. Fakat Ads4tr olarak biz Ortadoğu’daki potansiyeli yüksek ülkelerde bunu sizin yerinize yapabilmekteyiz. Örnek vermek gerekirse sizin için bulunduğunuz sektörde tecrübe sahibi satış temsilcisi bulup, ona ilgili ülkede ofis tahsis edip ve gerekli donanımı ve yazılımı sağlayıp sizin yerinize bu yurtdışı ofisinizi oluşturabiliyoruz. Çalışanınıza verilecek telefonu da kendi adımıza alıp çalışanın kullanmasını ve işten ayrılması durumunda diğer çalışanınıza transfer edebiliyoruz. Ek olarak eğer talep edilirse birebir çalışan performansınızı takip edip, takım yöneticisi rolünü oynayarak sizin işinizi ilgili ülkelerde geliştirebiliyoruz.

Peki bunun size sağladığı avantaj nedir?
Aslında üstte bahsettiğimiz çalışmaları yapabilmek için ilgili ülkeye sizin en az 3-4 kez gidip gelip, vize, seyahat, ulaşım, insan kaynakları ajansı, ofis, yerel iş bilgisi gibi noktalarda harcama yapmanız gerekecek. Biz bunları sizin adınıza ciddi şekilde hızlı olacak şekilde yapabiliyoruz. Ek olarak maliyeti de üsttekinin çok altında bir fiyata gelmiş olabiliyor. Ek olarak Suudi Arabistan gibi Ortadoğu’da Pazar olarak ciddi büyük bir ülkede sizin vize alma süreciniz de ciddi zor olacaktır. Suudi arabistan vizesi alabilmek için hem zaman hem de bir maliyeti katlanacaksınız. Biz yaptığımız yerel çalışmalar ile sizleri bu yükten de kurtarmış oluyoruz.

Peki bu konuda iş sonuçlarınıza katkımız nasıl olur?
Ads4tr olarak ortadoğu pazarındaki firmalara bugüne kadar yaklaşık 4 yıldır destek olmaktayız. Yüzlerce firmaya arapça websitesinin kurulmasından, tüm reklam faaliyetlerinin yönetilmesine kadar destek olduk. Bu firmaların yeni müşteriler bulmasını sağladığımız gibi sizinle de çalışarak yeni firmalar bulmanızı sağlayabiliriz.

Please follow and like us:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir