İnşaat firmaları için potansiyel Arap, Azeri ve İran’lı müşteri bulma maliyetleri

Değerli müşterilerimiz, Sizlerden gelen yoğun soru ve bilgi talebi üzerine ücretlendirmemizi burada bir yazı ile paylaşıyoruz.

Ads4tr firması olarak ortadoğu ve Türk cumhuriyetlerinde bulunan lokal ofislerimiz sayesinde ve iş birlikteliklerimiz ile sizlere değerli müşteriler bulabiliyoruz.

Örnek vermek gerekirse, ilgili ülkelerdeki GSM operatörleri ile olan anlaşmamız ile o ülkenin değerli müşterilerine ulaşıp , sizlerin ürünlerini tanıtıp, müşteri bilgilerini toplayabiliyoruz.

Bazı müşterilerimiz sadece tanıtımın yanında bilgisi alınan müşteri bazlı ödeme yapmak istedikleri için aşağıdaki tabloyu oluşturduk. Şu ana kadar çalıştığımız müşterilerin tamamında ciddi memnuniyet sağladık. Umarım sizlere de güzel sonuçlar oluşturabiliriz. Bugüne kadar yaklaşık yıllık 42 milyon reklam gösterimi ile 8 milyon müşteriye ulaşıp, yıllık ortalamada 125 bin potansiyel müşteri bilgisi topladık. Türkiye’ye artan yabancı ilgisi nedeni ile sizlere de en iyi sonucu getirebileceğimize eminiz. Satışlarınızı arttırmak için aşağıdaki ücret tablosunu inceleyip kendinize uygun paketi seçtikten sonra bizimle temasa geçebilirsiniz. Mail adresimiz: info@ads4tr.com

Alttaki tablodaki müşterileri GSM operatörlerinin sağladıkları verileri kullanarak elde etmekteyiz. Bu yüzden tanıtım maliyetlerimize ek olarak, veri satın alma maliyeti de eklenmektedir.

Please follow and like us:

İnşaat firmaları için potansiyel Arap, Azeri ve İran’lı müşteri bulma maliyetleri” için bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir