Istanbul Facebook Reklam Ajansı

İstanbul Facebook reklam ajansı arayan firmalar Facebook’daki reklamlarında bütçelerini ziyan etmemek için doğru ajansı bulmalılardır. İstanbul Facebook reklam ajansları arasında Ads4tr hem uzman kadrosu hem de Turkcell, Zubizu ve Koc holding verilerini kullanabilme yetkinliği ile diğerlerinden ayrışmaktadır. Istanbul’da yeni mezunlardan 1-2 yıllık tecrübeye kadar bircok calışan tipinden oluşan Facebook reklam ajansı bulabilirsiniz. Fakat burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta yapılan işin kalitesidir. Örnek vermek gerekirse 1000 lira harcayarak yaptığınız bir reklam kampanyasını tecrübeli bir ajans ile bunun 20% maliyetine gerceklestirebilirdiniz. Istanbul’da diger dikkat edilmesi gereken nokta Facebook reklam ajanslarinin mevcut musteri portföyüdür. Eğer büyük firmalar ile calışan bir ajans ile calismak isterseniz size maliyeti daha yuksek olacaktır veya sizlerin işini diğerleri kadar önemsemeyeceklerdir. Bu yüzden muhakkak firmaların müşteri portföyünü sorgulayın, size uygun bir portfoy sizin hayatınızı her zaman kolaylaştıracaktır.

Ads4tr sizin başarıya ulaşmanız için atılması gereken aşağıdaki resimde özetlenen 5 reklam adımını da sizin işinizi ve amaçlarınızı anlayarak en doğru şekilde atar.

İstanbul Facebook reklam ajanslarının diğer illerden önemli bir diger farki sizin işinize daha yakin olmasıdır. Farklı bir şehirdeki reklam ajansı ile calişmak işinizi her zaman iletişim eksikliginden dolayı zorlaştıracaktır. Bu yüzden dikkat etmeniz gereken en önemli konu hem işinize yakınlıgı hem de ajansın iletişime açıklıgıdır. Istanbul Facebook reklam ajanslarının bulundugu bölgeler genelde merkezi yerlerdir. O yüzden bu merkezi lokasyonlardan size en yakın kaliteli olan ajansı seçip ilerlemeniz daha doğru olacaktır.

Facebook pazarlama ajanslarının diğer ajanslardan en önemli farkı sosyal medyaya hakim olmalarıdır. Bu yuzden Istanbul Facebook reklam ajansına neye ulaşmak istediğinizi söyleyip onların sizi yönlendirmesini beklemek daha dogru olacaktır. Aksi takdirde sizin yölendirmeleriniz sonucunda yapılan calışmanın işinize etkisi beklentinizin altında olabilir.
Istanbul Facebook reklam ajanslarının size sağlayacağı en önemli faydalardan bir tanesi de bulunduğunuz ildeki diger firmalara sagladıkları tecrübeyi size getirebilmeleri olacaktır. Bu yüzden sektörunüze benzer sektörlerden firmalar ile sıklıkla calışmış Istanbul reklam ajansları ile calişmanız işiniz icin daha iyi sonuçlar getirecektir.

Please follow and like us:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir