Istanbul’daki Google reklam ajanları ve en iyisini seçerken yapmanız gerekenler

İstanbul Google Reklam ajansları

:

Siz şu an İstanbul’daki Google reklam ajanslarından en iyisini araştırıyor olabilirsiniz. İstanbul’daki Google reklamı ajansları her zaman size maliyet açısından daha uygun reklam yapabilir. Fakat eğer en uygun ajansı seçmişseniz. Google’da reklam için tek yapmamız gereken bu ajansları bulmanızdır. Bu ajanslar genelde komisyon bazlı çalışıyorlar. Bu yüzden ne kadar çok harcama yaparsanız o kadar çok yaparsınız. İşte tam da burada sizin hedeflerinizle, ajansın hedefleri çelişmektedir. Çünkü bu ajanslar genelde size en fazla miktarda harcama yaptırmak isterler. Google ile aralarında bulunan bazı gibi komisyon modellerinden dolayı da çeyreklik hedeflerini yakaladıklarında, Google tarafından prim ödemesi alırlar. Hem sizden hem de Google’dan aldıkları farklı şekillerdeki primler ile çifte kazanırlar.
Sizi genelde Google platin, altın ajansıyız diye ikna ederler fakat unutmayın ki Google bu ünvanları onların yaptıkları , pardon size yaptırdıkları harcama miktarı üzerinden veriyor. Yani sizin Google’a yüksek fatular ödemeniz ajansınızın Google gözündeki değerini de arttırdığı için bir de orada ünvan kazanıyorlar.

İstanbul’da doğru Google reklam ajansı nasıl seçilir:

Bu yüzden siz ajanları seçerken reklamlarınızı sizin için nasıl optimize edeceklerine, ne kadar sürede kontrol edeceklerine, hangi kelime grupları bazında reklam vereceklerine göre kontroller yapın. Eğer size yüksek bütçe çıkaran bir planla geliyorlarsa asla o yola girmemenizi öneririm. Aksi takdirde ciddi reklamlar yapıp sıfır sonuç alabilirsiniz.
Bunun dışında Google’da bir reklamı yaparken karar vermeniz gereken yüzlerce değişken vardır. Bu karar aşamasında siz de olmalısınız. Aksi takdirde sizin istemediğiniz bir çok reklam tipi, sizin işinizle alakası olmayan hedef kitlelere gösterilecektir.
Çok basit bir örnek vererek bitireyim. Sizin bir estetik merkezi sahibisiniz ve saç ekimi ile reklam vermek istiyorsunuz. Eğer bu reklam ajansı “Saç ekimi” yazan veya “Saç ekimi fiyatları” yazan herkese reklamınızı gösteriyorsa emin olun ki sanayi de demir saç ekletmek isteyen birçok müşteriye de reklamınız gidecektir. Gördüğünüz gibi siz aslında doğru kelimeye reklam verdiğinizi düşünürken paranız boşa gidecektir.

Bu yüzden İstanbul’da Google reklam ajanslarını aramadan önce Google reklamını nasıl daha doğru yaptıracağınızı bulmanız ve sonrasında İstanbul Google reklam ajansı aramanız daha doğru olacaktır.

Please follow and like us:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir