Toplu whatsapp mesajı nasıl gönderilir, toplu whatsapp mesaj ücreti ne kadardır?

Günümüzde birçok insanın whatsapp’ı yoğun kullanımınından dolayı müşterilerimizden sıklıkla aldığımız bu gönderim talebinin nasıl yapılabileceği konusunda sizleri bilgilendirmek istedik.
Öncelikle hemen söyleyelim, bu tarz toplu gönderim çalışmalarında otomasyon belirli bir noktaya kadar yapılabilmektedir. Örnek vermek gerekirse 100.000 kişiye aynı anda bu gönderimi kesinlikle yapamazsınız Whatsapp tarafından hesabınız engellenir. Yani gönderdiğiniz tüm mesajların hiçbiri karşıdaki kişi tarafından görüntülenemez. Bu yüzden gönderimlerde eğer size bunu yüksek sayıda müşteriye yapabileceğini iddia eden bir firma var ise bunlara inanmamanızı tavsiye ederiz.
Whatsapp içinde bulunan bir özellikten dolayı kendi telefonunuzdan bir broadcast mesajı gönderdiğinizde bile eğer telefonunuz karşı tarafta kayıtlı değilse mesajınız görüntülenmez. Yukarıda bahsettiğimiz durum da bu şekilde gerçekleşir.
Peki Ads4tr olarak biz bu kuralı nasıl aşıyoruz?
Yaptığımız uygulamalar sayesinde sanki bir insandan başka bir insana whatsapp mesajı gönderiliyormuşcasına mesajlarınızı karşı tarafla paylaşıyoruz. Sizin hedeflediğiniz müşteri grubundaki tüm kişileri öncelikle farklı operatörlerden alınmış telefon numaralarına kayıt ediyoruz. Sonrasında da uygulamamız sayesinde kayıt edilen kişilere yönelik gönderimleri tetikliyoruz.
Burada kritik olan gönderimlerin süreye yayılarak yapılması aksi takdirde whatsapp bu tarz toplu gönderimleri tespit edip gerekli bloklamaları yapabiliyor.
Ek olarak gönderilen mesajların içeriği eğer çok fazla kez spam olarak kullanıcı tarafından rapor edilirse whatsapp yine bloklama yoluna gidiyor. Bu yüzden burada yapmanız gereken en kritik aksiyon mesajları hem süre hem de telefon bazında yayarak göndermeniz.

Ads4tr olarak bu gönderimleri yurtdışında yoğun olacak yapıyoruz.
Whatsapp mesaj gönderme ücretimizi kullanıcı başına 0.75 tl’dir. Minumum 1000 mesaj gönderme paketi satın alabilirler.

Please follow and like us:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir