Türkiye’de vatandaşlık almak isteyen yabancıları bulmanın kolay yolları

Yeni yayınlanan kanunla birlikte artık Türkiye’de 250.000 dolar ve üstünde konut alan yabancılar Türkiye vatandaşlığı alabiliyorlar. Bu çok önemli bir gelişme ve konut sektörünü tam anlamıyla ateşleyecek bir kanun. Peki bu noktada ortaya çıkan en önemli soru işareti Türkiye’den vatandaşlık yada oturma izni almak isteyen yabancıları bulabilmek. Bunun için birçok inşaat firması şu an ciddi adette reklam veriyor. Ortadoğu’da bulunan uzmanlarımız sayesinde bu reklam veren tüm firmaları rahatlıkla tespit edebiliyoruz.
Burada size önerebileceğimiz en önemli nokta reklamlarınızda ana odağınızın doğru müşteri grubunu hedeflemek olması gerektiği. Aksi takdirde hem doğru maliyet ile müşterilere ulaşamayabilirsiniz hem de satış ekibinizi çöp diye tabir etttiğimiz formlar ile boşuna yormuş olabilirsiniz. Ads4tr firması olarak biz sahip olduğumuz veri tabanları üzerinden bu iletişimlerinizi en hedefli şekilde yapabiliyoruz. Fakat gördüğümüz bir çok firma kalitesiz form veya ziyaretçiler ile uğraşmaktan doğru adımı atamıyorlar.
İkinci nokta reklam yapmayı mevcut reklamınızın bir mecrada yayınlanması olarak görmemelisiniz. Burada yapmanız gereken her mecrada atılması gereken kritik adımları doğru şekilde atmak. Google, Facebook, mobil pazarlama, bannerlar ve toplu e-posta çalışmalarının her birisinin detayında yapılması gereken ciddi sayıda önemli detaylar bulunmaktadır. Bir SMS göndermek demek o müşteriye mesajınızı iletmiş olmuş olduğunuza gelmiyor. Aslında gönderilen birçok SMS’in içeriği maalesfe müşteriyi aksiyon geçirmekten çok uzak. Ek olarak SMS’de link yada cep telefonu paylaşmak, link yada cep telefonunu paylaşma şekli, SMS’in gönderildiği gruba göre SMS’in içeriğini değiştirme gibi bir çok önemli nokta bulunmaktadır. Bu kararlar sizin iletişim başarınızı ciddi şekilde etkilemektedir. Cep telefonu paylaşırken eğer lokal bir numara paylaşırsanız uluslararası bir numaraya göre aranma olasılığı 15 kat daha fazla olmakta. Eğer cep telefonu paylaşırsanız whatsapp üzerinden de iletişim kurma şansını elde etmiş olacaksınız.
Keza aynı şekilde email, Facebook ve Google’da da benzer bir çok detaya karar verip, en başarılı olanı seçmelisiniz. Bu kanallarda seçtiğiniz görsel başarınızın 50%sini oluşturmaktadır. Yani doğru görsel ile başarınızı en az iki kat arttırabilirsiniz. Görselin yanında görselin yerleştirilme şekli, tipi, uzunluğu, reklamda verdiğiniz mesajlar, müşteri odaklı iletişim, müşteriyi nasıl aksiyona geçirdiğiniz gibi noktalar da ciddi şekilde başarınızı arttıracaktır. Ek olarak Facebook, Google gibi mecralardaki ücretlendirme ve performans algoritmalarının nasıl çalıştığını bilmeniz çok önemli. Bazen sadece bu algoritmaları doğru bildiğiniz için ciddi maliyetten kurtulabilirsiniz.
Son olarak reklam sonucunda eğer müşterilerinizi websitenize yönlendiriyorsanız, bu websitesinin kalitesinden emin olmalısınız. Örnek vermek gerekirse bir inşaat müşterimiz bizimle websitesini paylaştığında websitesinin tasarımının ciddi gelişim alanları olduğunu tespit ettik. Örnek vermek gerekirse koyu tonlar websiteye hakim olduğu için müşterinin uzun süre sayfada kalma isteğini azaltıyordu. Form sayfası zor ulaşılacak bir noktadaydı, değer önermeleri müşteriye doğru şekilde anlatılmıyordu. Bu yüzden biz kendi tasarladığımız websitesini kullandığımızda bu müşteriye göre 3 kat daha fazla form doldurtma başarısını elde ettik.
Ek olarak websitelerinde whatsapp, webchat gibi kritik entegrasyonları atlamamak da aynı derecede önemli.
Eğer sorularınız varsa alt tarafa yorum bırakabilir yada bize direk info@ads4tr.com adresinden ulaşıp sorabilirsiniz.Bol satışlı günler dileriz..

Please follow and like us:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir