Yabancı müşterilere ev ve arsa satmanın en kolay yolu

İstanbul , Antalya, Ankara, Trabzon gibi illerde evinizi veya arsanızı yabancı müşterilere satmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Ruslara konut satmak, araplara konut satmak veya iranlılara konut satmak için aynı yönteme ihtiyacınız bulunmaktadır. Birçok müşteri evini ve arsasını yabancıya satmak için akla ilk gelen yöntemi seçiyor: mahallesindeki emlakçıyla anlaşmak veya Türkiye geneline yayılmış emlakçılar ile anlaşmak. Bu yöntem ilk bakışta doğru gibi görünse de maalesef işe yaramamaktadır. Çünkü mahalle emlakçıları bu konuda hiçbir zaman yabancı müşteriye ulaşabilecek yetkinliklere (dil bilgisi , uluslararası reklamlar) sahip değildir. Böyle olunca da yaptığınız anlaşmalar bir işe yaramamaktadır.

Bu yazımızda bu konudaki en başarılı firmaları sizler ile paylaşacağız. Burada her firmanın çalışma yöntemi değişmektedir. Kimi firmalar sizin fiyatınız üzerine yüksek bir kar koyup müşterilerine sunmaktadır, kimileri ise sadece 4% resmi komisyonla çalışmaktadır. Biz size 4% lü komisyonu öneririz. Çünkü bu firmalar sizden daha çok kar etmeyi amaçladıkları için sizin kazancınız ciddi oranda düşecektir.

1- Sahibindensat – https://www.sahibindensat.net/
Türkiye’de yabancıya konut satışında lider firmalardan bir tanesi Sahibindensat firmasıdır ( https://www.sahibindensat.net/ ) . Bu firma 2015 yılında beri bizim de reklamlarını yaptığımız , arapça/rusça/farsça ve ingilizce konuşan müşteri temsilcilerine sahip bir firmadır. Sadece ikinci el konut satışı yaptıkları için ikinci el konut satışında ciddi uzmanlık sahibidirler. 4% komisyon ile (2% satıcı- 2% alıcı) çalışmaktadırlar. Böylece potansiyel her alıcı sizin eviniz hakkında kolaylıkla bilgi alabilir. Yurtdışındaki birçok müşteriye ulaşabildikleri http://istanbulproperties.net/ websitesi , facebook sayfası https://www.facebook.com/sahibindensat.net ve youtube sayfaları ile evlerinizi ve arsalarınızı hızlıca müşterilerinize tanıtabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken kendilerine 0212 239 9181 telefon numarasında ulaşmaktır.

2- Property expo
Bu firma vadi istanbul’daki satış ofisi üzerinden hem sıfır konut hem de ikinci el konutları satmaktadır. Bu firmanın ana geliri sıfır konut satışı olduğu için ikinci el konuta sınırlı bir satış temsilcisi ayırmaktadır. Sizin fiyatınız üzerine en az 25% kar marjı koyarak çalışmaktadır.

İmtilak emlak
Bu firma da Property expo gibi satış ofisi üzerinden hem sıfır konut hem de ikinci el konutları satmaktadır. Bu firmanın da ana geliri sıfır konut satışı olduğu için ikinci el konuta sınırlı bir satış temsilcisi ayırmaktadır. Sizin fiyatınız üzerine en az 30% kar marjı koyarak çalışmaktadır.

Bahsettiğimiz gibi 4% komisyon ile çalışan sahibindensat mülkünüzü hem doğru fiyattan satabilir hem de daha hızlı satmaktadır.

İletişim için: 0212 239 91 81 / 05332103045

Please follow and like us:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir